Vrienden

“Een goede vriend heb je graag in de buurt”

Zo is het ook met onze “Vrienden van het Oosterhouts Kamerkoor”. Voorheen hanteerden we de term “donateurs”, maar we vinden dat die uitdrukking te afstandelijk is. Liever spreken we voortaan dan ook van de bovengenoemde “vrienden”.
Niet alleen de benaming is veranderd, maar ook zullen we meer gaan communiceren met elkaar. Bij voorbeeld in de vorm van een nieuwsbrief die zowel naar de leden van het koor als aan de vrienden wordt gestuurd.
Tijdens de afgelopen concerten in Oosterhout en Breda hebben we weer veel bezoekers mogen begroeten die al tot de vaste vriendenclub behoren.

Daartoe wordt het koor gesteund door haar vrienden, die met hun jaarlijkse financiele bijdrage (minimaal 20 euro) het koor steunen. Inmiddels telt het kamerkoor al ca. 50 vrienden (-innen).
Ook u kunt het OKK steunen door vriend of vriendin te worden. U kunt zich aanmelden bij de secretaris.Als vriend (-in) krijgt u korting bij uw entreekaartje voor de concerten van het OKK.

You are here: Home Vrienden