Dirigent

Peter-Paul van Beekum behaalde zijn bachelor koordirectie aan het Fontys Conservatorium te Tilburg bij Louis Buskens. Voor zijn studie aan het conservatorium kreeg hij les van Fokko Oldenhuis als onderdeel van de Meerjarige Dirigenten Opleiding aan het UCK te Utrecht.

Recentelijk dirigeerde hij voor zijn eindexamen de dubbelkorige mis van Frank Martin en de Carmina Burana van Carl Orff. Hij heeft veel ervaring opgedaan door het zingen bij gerenommeerde dirigenten als Kaspars Putnins, Hans Leenders, Daniel Reuss en Fokko Oldenhuis.

De afgelopen jaren heeft hij masterclasses gevolgd bij de Kurt Thomas Cursus, het Brabantkoor en medewerking verleend in het kamerkoor bij de Kurt Thomas en een masterclass voor dirigenten met Hans Leenders en Daniel Reuss.

Peter-Paul dirigeert het Oosterhouts Kamerkoor, oratorium vereniging Cantate Corde te Raamsdonk, Het Koor Den Bosch en de cantorij van de San Salvator gemeenschap. Daarnaast valt hij regelmatig in bij het Eindhovens Kamerkoor. Naast zijn werkzaamheden als dirigent is hij als zanger verbonden aan professioneel kamerkoor Studium Chorale onder leiding van Hans Leenders en zingt hij – voornamelijk in barokrepertoire – solo.

Meer info op http://www.peterpaulvanbeekum.nl/

You are here: Home Wie is wie Dirigent